Vacature paraveterinaire dierenassistente

Paraveterinair dierenartsassistente

 

Voor onze praktijk N. Wolff te wezep zijn we op zoek naar een ervaren paraveterinair dierenartsassistente (m/v).

 

Voor: Flexibele uren en dagen, ongeveer 20 uur tot 40 uur per week.

 

De functie omvat;

- Baliewerkzaamheden ( verkoop, medicijnen meegeven, telefoon beantwoorden)

- Assisteren in de O.K.

- Verzorging en behandeling van recorvery- en opname patienten

- Hulp in de spreekkamers indien nodig

- Natuurlijk horen hier ook de reguliere schoonmaakwerkzaamheden bij.

 

Wij zoeken iemand die;

- Hart voor dieren heeft

- Niet verlegen is, goede communicatieve eigenschappen heeft

- Goed gemotiveerd

- Flexibel

- In teamverband kan functioneren

- Vrij snel ook helemaal zelfstandig kan funtioneren.

 

Eis;

- In bezit van diploma paraveterinair of langer in bezig met studie

- Ervaring is geeeist ( mag ook relevante stage zijn).

 

Wij zijn een leuke gezellige dierenartspraktijk met specialisatie postduiven. In ons team werken er 2 dierenartsen en 9 paraveterinairen.

Ben je geïntereseerd? Stuur ons dan je motivatie, CV en een recente pasfoto naar dapwolff@hotmail.com t.a.v. Erika van Ommen

Nanne Wolff

Nanne

Mijn naam is Nanne Wolff. Ik ben afgestudeerd in kleine huisdieren en mijn afstudeeronderwerp was K.I. bij postduiven. Ik ben gespecialiseerd in duiven en vogels. Naast mijn werk als dierenarts, ben ik al ruim 10 jaar columist bij Het Spoor der Kampioenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rene van de Bunt

René

Mijn naam is Rene van de Bunt, sinds juli 2009 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik ben woonachtig in Wezep, maar geboren en getogen in Putten. Na het behalen van VWO-diploma ben ik aan de studie diergeneeskunde begonnen in Gent (België). Die heb ik succesvol afgerond in 2009 met als afstudeerrichting gezelschapsdieren. Hierna kon ik meteen als dierenarts aan de slag bij Nanne Wolff.
Als huisdieren heb ik 2 slangen en een aquarium vol met mooie vissen. Vroeger had ik ook een baardagame, schildpad en een schorpioen.
Als hobby ben ik een fanatieke basketballer en houd ik van reizen.

 

 

 

 

 

 

Erika van Ommen

Erika

Mijn naam is Erika van Ommen. Ik woon in het mooie dorpje Noordeinde.
Mijn diploma paraveterinair heb ik op het Groenhorst college in Barneveld gehaald. Tijdens deze opleiding heb ik ook stage gelopen bij dierenartspraktijk Wolff. Na deze stage ben ik ook niet meer weggegaan.
Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik het erg leuk vindt om met mensen en dieren te werken. Vooral om te mogen helpen om dieren beter te maken.
Ik heb zelf een Rottweiler en een Heilige Birmaan en een grote liefde voor paardrijden.
Ik hoop u te mogen ontmoeten in onze praktijk met uw huisdier.

 

 

 

 

 

 

Bertine Hulshof-Steenbergen

Bertine

Ik ben Bertine Hulshof-Steenbergen en woonachtig in Hattem.
Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. In 2003 ben ik als stagière bij Nanne begonnen, en daar ben ik gebleven. Werken bij een dierenarts met duivenspecialisatie wilde ik al vanaf jongs af aan, en dat is me gelukt.
Mij is de duivensport namelijk met de paplepel ingegeven, ik speel in combinatie met mijn vader bij PV. de Reizende Postduif Hattem. De Eendaagse fond heeft mijn voorkeur qua afstand. De opleiding Dierverzorging heb ik 2 jaar gevolgd in Zwolle op de AOC de Groenewelle, en ben daarna doorgestroomd naar Hardenberg voor het vervolg van de opleiding als Dierenartsassistente Paraveterinair. In 2006 ben ik afgestudeerd.

 

 

 

 

 

 

Ans de Gunst

Ans

Mijn naam is Ans de Gunst. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen. Na mijn schooltijd ben ik assistente geweest bij een dierenarts in Elburg. Nu ben ik al sinds 1999 geregistreerd fokker bij de raad van beheer van de Engelse Cocker Spaniël. Sinds mei 2009 ben ik weer parttime dierenartsassistente bij Dierenartspraktijk Wolff. Ik werk met heel veel plezier in deze mooie praktijk en met al mijn collega's.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisette Noordman

 Lisette

Mijn naam is Lisette Noordman en woon in Hattem. Na de opleiding dierverzorging ben ik paraveterinair gaan volgen. Dit heb ik in 2011 met succes afgerond. Ik heb mijn eindstage bij Nanne Wolff mogen lopen, de stage was bijzonder leerzaam en leuk! Daarom was ik ook enorm blij dat ik mocht blijven. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard Woriaan te vinden, naast Woriaan heb ik ook een lieve hond Aiden (Wheaten terrier). Bij een mooie zomerse dag vind ik het heerlijk om samen met Aiden en Woriaan te wandelen/rijden in het bos. 

 

 

 

 

 

 

 

Marleen Ruitenberg

 Marleen

Mijn naam is Marleen Ruitenberg. Ik woon in Wezep samen met mijn vriend en ons zoontje. Ik heb mijn opleiding paraveterinaire gevolgd op de AOC Terra in Meppel. En heb stage gelopen bij Dierenartspraktijk N. Wolff, wat ontzettend leuk en leerzaam was. Daarom ben ik blij dat ik hier mocht blijven.  Ik riep toen ik klein was al dat ik bij de dierenarts wou werken. En heb er zeker geen spijt van. 

 

 

 

 

 

 

 

Jetty Jongman

JettyIk Ben Jetty 

 

Openingstijden Praktijk

Maandag tot en met vrijdag:

09:00 - 12:00 uur
13:00 - 16:00 uur
18:00 - 19:00 uur

Spoedgeval? Praktijknummer

24/7 bereikbaar op 0031383763728". Bel direct!

Wat is spoed?

BIJ TWIJFEL ALTIJD BELLEN VOOR OVERLEG!

Contact gegevens

D.A.P. Nanne Wolff

Zuiderzeestraatweg 571

8091 CR Wezep

Tel. : 038 376 3728

Pricacyverklaring